Metoda calendarului la cre(s)tini

Ziceam ieri ca am dat din intamplare peste forumul CrestinOrtodox. Ei bine, daca tot am fost acolo, nu m-am abtinut sa nu ma uit peste cateva subiecte mai interesante. Sincer nu m-am putut opri din ras la unele intrebari si mai ales la unele raspunsuri primite.

Stiu ca sunt rea, dar vreau sa va impartasesc si voua cum suna "metoda calendarului" la oamenii acestia (apropo, oamenii astia chiar exista?).

1. La intrebarea "Cand e bine sa te impreunezi cu sotia in timpul saptamanii?", raspunsurile sunt absolut delicioase:

Din pacate, vestile nu sunt prea bune pentru drept-credinciosi, cititi: "Asadar, zilele de infranare trupeasca a sotilor sunt cele patru posturi, miercurea, vinerea, sambata, duminica si toate zilele de post si sarbatorile de peste an. Sotii trebuie sa aiba doua zile de curatenie inainte de a merge sarbatoarea la biserica, iar cand vor sa se impartaseasca, in afara de cele patru posturi, sa tina cel putin o saptamana de curatenie, inainte de a primi Prea Curatele Taine si trei zile dupa Sfanta Impartasanie. (de pe Biserica.org)"

Dintr-un calcul rapid reiese ca zilele in care te poti "impreuna" cu sotul/sotia raman in numar de 62 pe an. Wow, asta da metoda a calendarului. Si nici macar nu am socotit toate zilele in care trebuie sa "te infranezi". Daca te gandesti ca in zilele astea in care e "dezlegare la impreunare" poate ca unul dintre soti nu are chef, sau lipseste de acasa, sau poate sotia e "pe rosu" sau copii nu vor sa mearga la culcare sau au musafiri sau...se pot intampla multe, sansa ca acesti drept-credinciosi sa procreeze este destul de mica.

2. Si, daca, totusi, vrei mai mult? Cum vrea acest om (putin mai lumesc): "Cum rezolvati voi problema durerilor testiculare ingrozitoare (consecutive abstinentei prelungite)"? Un alt crestin ne ofera raspunsul la aceasta problema: "Un barbat sau o femeie, cu cat sunt mai induhovniciti, cu atat isi doresc mai putin acest "lucru" (sexul)." Sau pur si simplu: "Sport si dusuri reci. Succes!". Sau raspunsul unei femei: "S-a plans si sotul meu la mine o data de dureri la gen. A 2-a oara nu a mai avut tupeu. Eu am dureri luna de luna in prima zi de ciclu de ma urc pe pereti, desi nu am facut avorturi in viata mea si nici boli la gen nu am avut ca ma protejez in permanenta. Asa ca fara calmante in prima zi la mine nu se exista! Iar el nu sufera de abstinenta cand cere i se si ofera, dar il apucase o data turbarea, in postul asta la final, nu se putea abtine 2 saptamani in plin post asa ca ne-am certat destul de urat pt ca pana atunci primise si tot mai vroia. Asa ca i-am zis clar ca nu am chef sa-mi pierd sufletul din cauza lui, lui i se parea mult 2 saptamani! asa ca i-am dat o pastila din de-ale mele si i-a trecut urgent, fasconalul e cel mai tare - experimentat de mine, intr-un sfert de ora nu te mai doare nimic iar daca iei 2 odata poti sa te tai bucati ca nu simti, asa ca exista solutii rapide si eficiente, nu va mai plangeti de fleacuri." Bai, frate, deci nu se poate asa ceva, e chiar real? Suntem totusi in anul 2010, pentru Dumnezeu!

3. Pe de alta parte, o alta individa (cica doamna doctor, doamne pazeste!) posteaza un raspuns vizavi de planningul familial (extrase): "Ce sa facem daca nu ne dorim copii? Cum sa ne ferim? Va dati seama ca nu va recomand nici un mijloc de contraceptie. In momentul in care v-ati casatorit, v-ati luat acest jug asupra voastra, chiar daca stati într-o garsoniera. În momentul în care a intervenit îndoiala: uite, nu mai pot, n-am spatiu, n-am bani, în momentul acela au început sa aiba avorturi si 7 pe an. Rar se poate asa ceva. În momentul în care vrei avorturi, o sa ai. În momentul în care vrei nasteri si copii, o sa ai." Adica, hai ca-i buna! Asta e probabil cea mai tare metoda de contraceptie: iti zici ca nu mai vrei copii si pur si simplu avortezi.Oare e cazul sa ne mai miram ca exista atatia dobitoci pe lume?

4. Iata aici inca o gaselnita: daca faci sex cu nevasta-ta in timp ce aceasta e insarcinata copilul va avea "predispoziţia precoce spre sexualitate. Dacă părinţii i-au tulburat tocmirea cu fărădelegea desfrânării, aceasta se va întipări într-însul cu tărie mare. Mai târziu, va cerca la dobitoace, sau se va deda la curvie cu mâna, pe urmă curvie în regulă, patimi care îi vor omorî milioane de celule nervoase." Si daca inca nu stii ca nevasta-ta e gravida?

Noroc ca unii mai sunt cu picioarele pe pamant:" Mare prostie si acest tabu referitor la sex.Daca era pe bune, apoi ne facea D-zeu in asa fel incat sa ne inmultim prin inmugurire.... Dar si atunci s-ar fi gasit unii frustrati sexual sa spuna ca e pacat sa faci floricele doar asa, de dragul design-ului."

Deci, dragii si dragele mele, nu va mai ganditi la sex. Vorba aceea, daca iti vine cheful intrii pe forumul al carui nume l-am dat mai sus si iti trece. Nu de alta, dar de frica de a nu face copii tampiti. Si daca aveti chef sa radeti cu pofta intrati tot pe forumul ala - au niste glume de mori de ras. Habotnicia, ignoranta si prostia merg mana in mana.

2 comentarii:

  1. Cel mai tare articol care l-am citit pana acum ! Hai c-am plecat la servici, ma duc sa recomand la toti colegii "forumul cre(s)tinilor".

  1. Nu am mai intrat demult pe acolo. cred ca mi-au blocat accesul, ca prea am ras de ei.

Trimiteți un comentariu