Ganduri pe fuga - D'ale romanilor

Cica un urmas al lui Preda Buzescu (exact, ati auzit bine, chiar "acel" Preda Buzescu din cartile de istorie) a castigat in instanta 63.000 de hectare de padure, adica toata partea de nord a judetului Buzau. Wow. Maine poimaine o sa vina cineva sa demonstreze ca e urmasul lui Glad si sa ceara sa ii retrocedam Banatul. Sau, daca ne straduim bine, putem confectiona un act de proprietate de pe vremea lui Burebista, faza la care proprietarului trebuie sa ii retrocedam toata Romania si ceva pe deasupra.
.........................

Conform unui studiu realizat recent pe Mircea Badea il plac cel mai mult barbatii bucuresteni cu studii superioare din segmentul de varsta 45-49 de ani. Adica exact aceia aflati in criza varstei de mijloc, care ar mai vrea dar nu mai pot - ca altfel nu vad de ce un om cu oarecare urme de ratiune poate urmari emisiunea aceea. Noroc ca tot Badea conduce in topul celor mai nesuferite vedete (conform a 30% din respondenti).
.........................

Despre obiceiurile "barbare" ale romanilor legate de perfectiunea "nou-nascutului" - legarea fedeles pentru a avea picioare drepte si frumoase poate cauza displazie de sold; modelarea capului bebelusului poate provoca leziuni ale creierului. Stiu ca aceste obiceiuri rezista inca la noi (mai ales in mediul rural) dar de fiecare data ma mir cand citesc despre ele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu