Twitter pentru masina

  • joi, 7 ianuarie 2010
  • Scris de FB Ronnie
  • Etichete: ,

Alan Mulally, managerul Ford Motor, va anunta astazi in cadrul Consumer Electronics Show noutatile legate de programul Sync, si anume faptul ca acesta va incorpora Twitter, astfel incat "ciripiturile" celor pe care ii urmaresti pe faimoasa retea de micro-blogging sa iti fie citite cu voce tare in interiorul masinii, in timp ce conduci.

Sync este un sistem de comunicatie elaborat de Ford, in colaborare cu Microsoft, care permite operarea de aparate care se pot conecta prin bluetooth. Pe langa faptul ca iti poti accesa smarthphone-ul sau music player-ul printr-o simpla comanda vocala, Sync iti va citi pe viitor diverse mesaje de pe Twitter, asta fara a mai socoti alte aplicatii folositoare sau amuzante care pot fi incorporate in acest sistem. Deocamdata, insa, soferii vor putea doar sa asculte ce posteaza altii pe Twitter, fara a avea posibilitatea de a compune ei insisi "ciripituri".

Alte noutati legate de Sync: el va incorpora si aplicatiile Pandora (un serviciu personalizat de radio prin Internet care te ajuta a gasesti piese muzicale noi bazandu-se pe favorite tale salvate anterior) si Stitcher (serviciu care iti ofera muzica, stirile si alte clipuri audio pe care ti le doresti).

Sursa: USA Today.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu