Azi e zi cu ghinion

  • joi, 21 ianuarie 2010
  • Scris de FB Ronnie
  • Etichete:

Ziua de azi a inceput cu ghinioane inca dis-de-dimineata.

La prima ora, pe cand sa iesim din apartament sa pornim spre serviciu, suna cineva la usa. Fara a ma mai uita pe vizor, deschid rapid usa (eram deja in intarziere) si ma pomenesc cu doi sticleti (politisti in uniforme) cu mutre amenintatoare, inalti cat usa si lati cam cat dulapul. Se prezinta, zic ca au venit sa verifice nu stiu ce si ne cer actele la control. Super, ma gandeam! Am crezut ca am scapat de razii odata ce nu mai stau in camin studentesc. Vezi sa nu! Exact asta faceau - razie. Bineinteles ca ne-au luat la rost ca stam fara forme legale, ca nu suntem trecuti nici macar in Cartea de imobil, ca una, ca alta... Am facut pe prostii si probabil aveam o mina nevinovata ca s-au multumit sa ne dea un avertisment si sa ne ameninte ca in aceeasi zi sa purcedem a ne face actele in regula. I-am injurat in gand, cu sete, si am plecat, in timp ce ei sunau deja la o alta usa.

Al doilea ghinion a fost faptul ca azi noapte a nins si toata masina era acoperita cu zapada. Aveam asa o pofta nebuna sa curatam zapada de pe masina...va imaginati. In fine, ne apucam noi, voiniceste, si incepem sa lopatam zapada. Dupa ce reusim sa indepartam cat de cat neaua, ia racleta si incepe sa cureti gheata de pe parbriz si luneta. Eram deja in intarziere de la munca vreo 20 de minute.

In fine, eram aproape gata cu gheata cand un trecator binevoitor ne atrage atentia ca avem pana. Futui! Asta era deja prea mult. Scoate al meu pompa sa incerce sa rezolve noua probelma - vezi sa nu! Nici vorba sa se umfle. Scoate roata de rezerva sa schimbe nenorocita de roata sa putem pleca in sfarsit. Se apuca si incepe sa se chinuie sa desfaca suruburile alea nenorocite. Si trage de ele, si impinge si se noroiaza...imi venea deja sa fac spume la gura.

Asa ca l-am lasat sa se chinuie cu masina si eu am plecat sa iau un taxi. Noroc ca am gasit unul in statie la Billa. Daca si taxiurile ma ocoleau cred ca ma intorceam acasa sa ma culc. Acum stau sa ma gandesc ce alta bucurie mai imi aduce ziua de azi. Si cand ma gandesc ca azi e aniversarea noastra...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu