Super premiu pe blog - Scriitor superior

  • marți, 26 ianuarie 2010
  • Scris de FB Ronnie
  • Etichete: ,

Astazi am primit primul meu premiu pe blog - premiul Scriitor Superior. El mi-a fost acordat de catre Adrian Barbat, caruia tin sa ii multumesc cu aceasta ocazie.



Intrucat acest premiu special are si niste reguli speciale, iata-le:

1. Fiecare Scriitor Superior (S.S.) trebuie sa dea mai departe premiul la cinci prieteni bloggeri speciali cu explicatiile alegerii.
2. Fiecare S.S. trebuie sa isi creeze o legatura pe net la blogul (si autorul-blogger prieten) de la care el a primit premiul (Adrian e deja pus la categoria Recomandari in SideBar).
3. Fiecare S.S. trebuie sa isi prezinte premiul pe blog si sa adauge un link la acest post, care explica ce este cu premiul (este vorba de postul initial, de unde a pornit premiul-leapsa in primul rand).
4. Fiecare S.S. care a castigat premiul este rugat sa viziteze acest post si sa isi adauge numele la Mr. Linky List astfel incat sa existe o evidenta a fiecarui ins premiat (din cate vad lista e inchisa).
5. Fiecare S.S. trebuie sa posteze aceste reguli pe blogul lui.

Astfel, premiul meu merge mai departe la:  

1. Veronica - pentru ca retetele ei de prajituri si mancaruri sunt delicioase!

2. Zamolxis - pentru ca articolele lui explicative m-au ajutat foarte mult !

3. Nelutu - fiindca amandoi suntem pasionati de grafica si suntem aradeni !

4. Ionut - pentru ca are niste tutoriale si articole IT interesante!

5. Camell - (last but not least) pentru ca e la inceput si trebuie incurajat!

I-as fi trimis premiul si lui Dan, dar l-a primit si el deja de la Adrian.

P.S. Intrucat regulile premiului pareau putin mai ciudate - ma refer mai ales la faza cu Mr.Linky - curiozitatea-mi caracteristica m-a facut sa caut de unde a pornit acest premiu-leapsa si am fost uimita sa vad ca a debutat in 2008 pe Scholastic-Scribe (un blog in limba engleza) si ca intre timp a adunat nu mai putin de 1300 de bloggeri premiati. Ma bucur sa fiu printre acestia desi nu apar in lista. Multumesc!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu