Ganduri pe fuga - studiile demonstreaza ca...

Farfuria - Nu mai manca atat ! - Cica exista o farfurie computerizata care iti spune cand ar fi cazul sa "o lasi mai usor cu mancarea" si ca aceasta ar putea contribui la scaderea in greutate, mai ales la copii obezi. Exista, bineinteles, si studii care demonstreaza acest lucru. Citeste tot articolul (lb. engleza) aici.


Radiatiile "benefice" ale telefonului mobil - Uitati de riscurile de sanatate despre care ati auzit ca se asociaza cu radiatiile emise in timpul folosirii mobilului. Cercetatorii americani de la Centrul pentru Studiul Bolii Alzheimer Florida au descoperit ca aceste radiatii protejeaza organismul impotriva bolii Alzheimer, imbunatatind memoria prin formarea unui camp electro-magnetic. Cititi despre asta aici (lb. engleza).

Broscoaicele nu pot fi violate ! - Cercetatorii (britanici, de data asta!) care au studiat o specie terestra de broasca gigant (Giant Neotropical Toad - Bufo marinus) au ajuns la concluzia ca femelele acestei specii de broaste nu pot fi violate. Mai mult, in cursul sezonului de imperechere - pe durata caruia masculii se lupta pentru favorurile sexuale - broscoaicele se pot opune "castigatorului" luptei dintre masculi daca il prefera pe un altul. Ele sunt capabile sa isi umfle anumite parti ale corpului cu aer astfel incat masculul sa nu "poata". Cititi mai multe aici (lb. engleza).


Ce ocupati mai sunt cercetatorii astia ! ...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu