Jocul de Luni: Escape The Museum

  • luni, 30 noiembrie 2009
  • Scris de FB Ronnie
  • Etichete:

Jocul (de fapt jocurile) pe care il propun astazi este: Escape The Museum 1 si 2.

Prima parte a jocului am jucat-o acum un an sau doi, dar fiindca tocmai a aparut cea de-a doua parte, l-am rejucat si pe primul inainte de a ma apuca de al doilea.


Escape the Museum e un joc tip "hidden objects" (obiecte ascunse) combinat cu unul de strategie si logica. In fiecare nivel trebuie sa gasesti ascunse in imagine obiectele dintr-o lista, dupa care anumite obiecte trebuie folosite pentru a face o actiune.

Actiunea jocului se petrece intr-un muzeu, imediat dupa un cutremur in urma caruia ai ramas blocat inauntrul muzeului. Scopul este acela de a scapa din incapere, a inainte prin muzeu pana reusesti, in final, sa iesi din cladire.

Pentru a iesi dintr-o incapere trebuie mai intai sa aduni obiectele dintr-o lista, cautandu-le in haosul unei imatgini. Imaginea in care trebuie sa cauti obiectele din lista arata cam ca si imaginea alaturata - o adunatura de obiecte care isi au sau nu locul intr-un muzeu.




Dupa ce ai gasit toate obiectele din lista, trebuie sa cauti sau sa fii atent la obiectele si zonele speciale, acelea care odata gasite te ajuta sa scapi din incaperea in care te aflii si sa inaintezi.

Jocul e o excelenta oportunitate pentru a-ti exersa limba engleza (unele obiecte au niste denumiri...) dar mai ales pentru a-ti exersa vederea.

Sfat: nu va jucat cand sunteti obositi.




Distractie placuta !

1 comentarii:

  1. nu SE POATE JUCA NU

Trimiteți un comentariu