Jocul de Luni

Nimic nu se compara cu un joc cu multa aventura, grafica super, optiuni multiple, multe personaje si multe niveluri. Acelea sunt jocurile pentru care iti upgradezi calculatorul: sunt jocurile ale caror noi versiuni nu se potrivesc vechii tale placi video si mori de ciuda din aceasta cauza - dupa care dai fuga la magazinul tau de calculatoare (ProMedia, sic!) si cumperi componentele de care ai nevoie pentru a continua sa joci game-ul tau favorit.

Dar pentru acele jocuri e nevoie sa ai mult timp liber.

In schimb, jocurile mai mici si mai simple au avantajul ca te prind repede, le poti juca pe ascuns chiar si la servici, le termini rapid si sunt foarte distractive. Sincer, mai ales in ultima vreme, aceste jocuri ma atrag mai mult decat cele din prima categorie).

Astazi va prezint serialul "Jocul de Luni", unde voi incerca sa va povestesc despre cateva joculete care merita jucate. O precizare: jocurile acestea imi plac mie, nu sunt luate de pe cine stie ce topuri. Poate va plac si voua.

Jocul de lunea asta:

Tropical Farm 1.0 
Dupa ce un uragan loveste o insula tropicala, oamenii de aici organizeaza un concurs: Cine le poate restaura pamanturile? Pornind de la un mic petec de pamant, cateva unelte si cateva seminte, trebuie sa transformi acest desert intr-o ferma roditoare, cu fructe, legume si animale domestice. Trebuie sa strangi recoltele, sa le vinzi la piata, sa economisesti, totul intr-o cursa contra cronometru. Castiga trofee si cat mai multe puncte si vei marele castigator al concursului.





Caracteristici:

45 de nivele
Patru tipuri de animale domestice
Opt specii de plante
Sapte tipuri de produse alimentare



Distractie maxima!



http://rapidshare.com/files/303566780/ropAfb.rar
http://rapidshare.com/files/303221956/Tropical.Farm.v1.0.Cracked.rar





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu