Un gest mic pentru Razvan

Impresionata de povestea lui Razvan Zainescu si de chinurile prin care trece el si familia lui, postez si eu acest mesaj umanitar:

Iata povestea lui Razvan: (mai multe detalii gasiti pe www.razvan-zainescu.eu si razvanzainescu.wordpress.com)

Razvan Zainescu este un tanar de 32 de ani casatorit cu Raluca, remarcabil, inteligent, cu un deosebit simt al umorului, cu studii solide, care si-a ales singur drumul avand un viitor promitator.


In ziua de 28 decembrie 2008, timpul s-a oprit pentru Raluca si Razvan Zainescu. Se aflau la Cluj, la socrii lui Razvan, si se pregateau de Sarbatori. Planuisera sa mearga cu nasii la un restaurant si sa se simta bine intre prieteni. Nenorocirea i-a lovit din senin. In timp ce dormea la pranz, Razvan a fost cuprins de convulsii. In 15 minute a ajuns un echipaj SMURD, iar in clipa in care doctorii au intrat in casa, lui Razvan i s-a oprit respiratia. A fost nevoie de 40 de minute de resuscitare si de sase injectii cu adrenalina in inima pentru a-l readuce la viata, timp in care creierul s-a aflat in hipoxie (slaba oxigenare). Razvan a intrat in coma profunda – coma 3 pe scala Glasgow (scala Glasgow noteaza de la 3 la 15, in care sub 3 nu exista decat moarte clinica iar 15 inseamna starea unui om normal).

In acest moment Razvan se lupta pentru viata lui. Are nevoie de tratament si de multa atentia din partea celorlalti. Dar este un luptator si sper ca isi va reveni complet. Pentru a continua insa lupta are nevoie de ajutorul nostru al tuturor. Putem sa il ajutam printr-o mica donatie, iar daca nu avem posibilitatea materiala, macar printr-un gand bun sau printr-o rugaciune.


Ajutati-l pe Razvan !!!

Am donat prin SMS 2 euro la numarul 890. Va rog sa considerati ca un gest asemanatoar din partea voastra reprezinta un mare ajutor pentru Razvan. De asemenea se pot face donatii prin PayPal sau direct in conturile bancare. Detalii gasiti accesand link-urile de mai sus.


Daca nu as iubi nu as intelege ce inseamna o astfel de suferinta. Fiti tari ! Multa sanatate, Razvan. Speram sa isi poata continua tratamentul si sa redevina tanarul plin de viata de dinainte de nefericitul incident. Sper sa isi poata continua planurile cu Raluca si sa creasca impreuna copii si viitori nepotei.

Donati ! Orice suma conteaza !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu