Nu numai la noi se intampla

Ieri, in centrul Aradului, in apropierea teatrului, a avut loc un incident: s-a rasturnat macaraua ICIM-ului peste liniile de tramvai. Din fericire, nimeni nu a fost ranit.



Se pare că locul în care macaraua a fost aşezată nu a fost unul potrivit. În momentul în care ridica traverse de tramvai, suporţii de susţinere ai utilajului au intrat adânc în pământ, iar macaraua s-a lăsat pe o parte. Doar şansa a făcut ca braţul macaralei să nu cadă pe carosabil, care este foarte aglomerat. La 30 de minute de la eveniment macaraua a fost ridicată fără a exista vreun incident.
Cu toate că utilajul nu a fost avariat, directorul ICIM, Mihaela Biriş, a declarat că va trece printr-o revizie. Traficul a fost blocat aproximativ jumătate de oră, maşinile fiind deviate de pe Bulevard pe strada Unirii.

Dar, cei care au comentat pe Aradon - ca numai la noi poti vedea asa ceva, ditai macaraua sa se rastoarne in centrul orasului - pot sa stea linistiti - NU numai la noi se intampla !



O macara de 45 de tone a cazut peste casa unui cuplu din Santa Rosa, California, SUA, in timp ce incerca sa inlature un copac vechi de 150. Casa a fost pur si simplu despicata in doua - dar din fericire nici in acest incident nu s-au inregistrat victime.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu