Jocul de Luni - Battlefield 1942

  • luni, 21 decembrie 2009
  • Scris de FB Ronnie
  • Etichete:

Jocul pe care il prezint astazi e mai vechi, dar e super fain de jucat, mai ales daca esti fan al celui de-al doilea razboi mondial. Este vorba de Battlefield 1942, un joc de tip shooter care cauta sa reproduca batalii celebre ale celui de-al doilea razboi mondial, cum ar fi Stalingrad, Ardenii, El Alamein etc.



La inceput iti alegi tabara din care vrei sa faci parte. In functie de harta (batalia) pe care vrei sa o joci, tabara ta are de indeplinit anumite obiective.



Partea cea mai faina la jocul asta (sau, ma rog, care imi place mie mai mult) e ca poti manevra orice vehicul si aparat care iti iese in cale. Mie imi place la nebunie sa ma dau cu tancul si atunci cand tabara mea nu mai are destule tancuri, mai fur de la "vecini". Cu avionul nu ma prea descurc - dracu stie,  poate am rau de inaltime - in orice caz, chiar daca am incercat de cateva ori sa pilotez m-am sfarmat de primul deal iesit in cale.



E ok sa joci chiar si pedestras, daca nu ai tancuri la indemana, dar bataliile unde ai tot felul de vehicule sunt cele mai super.

Mie imi place jocul mai ales fiindca e despre al doilea razboi mondial, o perioada care m-a interesat dintotdeauna, si pentru ca e creativ. Poti sa castigi (sau sa pierzi) in mai multe moduri. Poti sa te plimbi doar pe aiurea, fara sa iei parte la lupta, sau poti sa te bagi unde se trage mai puternic - e dupa pofta si inspiratia ta.
O alta chestie faina e ca poti sa iti iei si alte batalii care nu sunt incluse in jocul original. Netul e plin de forumuri dedicate acestui joc, locuri de unde poti downloada patch-uri, harti, upgrade-uri etc. Jocul se poate juca si online, daca intreii in ceva comunitate de gameri dar e fun si singleplayer.

2 comentarii:

  1. nu stiu sa il instalez.asa ca nu stiu daca e misto sau nu

  1. Ar merita sa il cumperi ca sa joci ok. Versiunile pirat au tot felul de neajunsuri. In schimb daca il cumperi poti sa il si instalezi destul de usor.

Trimiteți un comentariu