Jocul de Luni - Women's Murder Club

  • luni, 14 decembrie 2009
  • Scris de FB Ronnie
  • Etichete:





Aflat deja la al treilea episod, jocul Women's Murder Club va ofera posibilitatea de a va implica activ intr-o ancheta politieneasca.




O combinatie de mai multe tipuri de jocuri (hidden objects, puzzle, strategy) va vor tine in fata calculatorului, mai ales ca aveti de rezolvat o crima misterioasa, punandu-va, pe rand, in pielea unei doamne detectiv, a unei jurnaliste si a unui medic legist, toate trei concurand la buna rezolvare a cazului.



Indicii, interogatorii, cautarea e dovezi si anchetarea martorilor - veti duce o adevarata munca de detectiv.

Veti cauta dovezi si legaturi intre diverse evenimente aparent fara legatura cu cazul, veti descoperi noi martori si noi dovezi, lucrand la caz din pozitia unei jurnaliste de succes.



Veti analiza probe materiale, veti face munca de laborator pentru gasirea dovezilor, jucand rolul unei doamne medic legist.

Toate acestea in jocurile inspirate si adaptate dupa celebrul scriitor american James Patterson.




O crima violenta - o tanara asiatica gasita moarta la periferiile orasului - le aduce pe eroinele Lindsay Boxer (detectiv), Claire Washburn (medic legist) si Cindy Thomas (jurnalist) intr-o tumultoasa investigatie asupra unui camin care gazduieste tinere fara posibilitati. Povestea e mai complicata decat pare la prima vedere iar eroinele noastre se vor trezi prinse intro adevarata conspiratie.



Un corp neidentificat a fost gasit intr-o prapastie...accident sau crima? La aceasta intrebare trebuie sa raspunda cele trei eroine ale jocului: Lindsay Boxer (detectiv), Claire Washburn (medic legist) si Cindy Thomas (jurnalist). Ancheta lor le va duce spre o prestigioasa academie militara, unde se intampla lucruri ciudate si unde vor descoperi ca exista mai multe victime decat credeau la inceput.

Pe strazile din San Franciscoare loc o crima violenta - oamenii sunt terorizati. Este timpul ca cele trei eroine ale noastre > sa intervina din nou. Acestea au doar putin timp pentru a opri ucigasul sa loveasca din nou.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu