Unde scurte - ganduri pe fuga

1. Ieri au fost colindatorii sa ne ureze la serviciu. Au cantat foarte frumos, un cor format din 6 barbati, un dirijor, fiind insotiti de un preot ortodox in a carui parohie se afla firma la care lucrez. Corul si dirijorii vin de la Oradea, Facultatea de Teologie. Tot respectul, au avut niste voci super. Si, in plus, am chiulit de la munca jumate de ora.

2. Dupa ce ne-au colindat preotul a rostit un discurs despre traditie, despre perioada speciala a Craciunului, despre iubire, colind, urare si religie. A vorbit, frumos, nu zic. Dar in vremea asta agita in maini un telefon ultimul tip, cu camera foto-video, muzica si alte fite. Mi s-a parut cel putin ciudat.

3. Parca toata lumea a innebunit cu creditele la banca in perioada asta. Mai stati, fratilor, linistiti, ca tot voi trebuie sa platiti dobanda. Zilele astea a trebuit sa fac o gramada de adeverinte de venit pentru salariatii nostrii care vor rate la banca. Probabil sa le ia caou la copii sau sa puna porcul pe masa sau sa isi ia TV LCD. E trist.

4. Cica de azi vine ploaia, asa ca astia care am sperat la un Carciun alb o sa ne uitam eventual la poze pentru a vedea fulgii pe fereastra. eventual o sa cantam "I'm dreaming of a white Christmas..."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu