Prim-ministru cu pariul

  • joi, 25 martie 2010
  • Scris de ZumiElla

Nu stiu cum gandesc altii dar eu cand ii vad mutra pe micul ecran, si il aud cum da sfaturi si critica pe actualii [nu ca ar fi asa de buni acesti actuali] imi vine sa-l impusc.
A fost primul prim-ministru in noua Romanie, este cel ce a pus pariul cu agricultura si a si castigat-o. Ah nu singur, ci sub obladuirea si indrumarea primului presedinte democratic [oare?] ales
A stat ascuns cativa ani, nu a mai iesit in fata asteptand ca lumea sa-l uite.
Cum poti sa uiti ca era candva in Romania o retea de irigatii care in lunile secetoase chiar functiona? Cum poti sa uiti toate acele campii cultivate? Ca mergeai cu trenul, sau pe sosea cat vedeai cu ochii erau lanuri, erau culturi. De te duci acuma cu trenul ori pe sosea abia vezi niste loturi anemice cultivate, restul e pustiu.
A fost nevoie de multe cincinale sa se dezvolte agricultura si industria in Romania, dar am fost o tara care am exportat. Am exportat produse agricole si produse industriale. Toate marile intreprinderi romanesti au lucrat in proportie de 80-90% pentru export.
Pentru a distruge totul, tot ce a construit poporul roman a fost de ajuns 2 cincinale, 2 cincinale iliesciene.
Dintr-o tara producatoare am ajuns o tara consumatoare.
Asta nu poti uita, nici peste 10 ani nici peste 20 de ani, asa ca du-te d-mle si mai lasa-ne.
As avea o sugestie pentru avocatul poporului sa deschida un proces de genocid la adresa primului presedinte si a primului prim-ministru contra poporului roman, ca atunci a pornit declinul. Macar asa ar avea ocupatie si acest individ.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu