De la Radet iesi patron !

  • miercuri, 29 iunie 2011
  • Scris de FB Ronnie
  • Etichete:

E randul meu sa ma revolt.

Tocmai am prins o stire despre viitoarele disponibilizari de la Radet (Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice Bucuresti), ca urmare a procesului de privatizare prin care trece aceasta. Potrivit lui Sorin Oprescu pana în 2014 vor ramane 2.500 de angajaţi de la 4.100 cat sunt in prezent. Dintre acestia, circa 800 vor fi concediati pana la toamna.

Partea interesanta de abia acuma vine: in medie, fiecare disponibilizat va primi 15 mii de euro. Asta inseamna 12 milioane de euro pana in toamna. Din ai cui bani? Ma gandeam ca au fost sindicalistii de acolo atat de destepti in trecut incat si-au negociat un contract colectiv de munca beton. Dar nu, compensarile nu vin din CCM ci dintr-un proiect de Hotarare a Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Ce darnici sunt consilierii bucuresteni cu banii altora.

Sa fim seriosi, cu 15 mii de euro iti deschizi afacere. Sau, ma rog, unii isi iau garsoniera sau masina. Sau ambele. Si neaparat o plasma. Sa se poata uita la televizor HD si sa ii injure pe guvernantii din cauza carora e somer. 15 mii de euro mi se pare cam exagerat avand in vedere ca altii trebuie sa se descurce cu 150 de euro pe luna.

Serios daca nu merita sa te angajezi la Radet pentru un an sau doi doar pentru a fi disponibilizat.

Uite de asta ma revolt. De unde dom'le banii astia? De unde vin si cine ii achita? Tot amarasteanul de la care s-a luat cat s-a putut si inca mai vor sa traga si pielea de pe el.

Sursa stire: EVZ.

2 comentarii:

  1. si care este problema ta de unde primesc acesti oameni bani .................???????????,DOAMNE AJUTA SA LE DEA ,CA AU MUNCA GREA CEI DE PE TEREN ...TEVARAIE .GUNOAIE .TOATE MIROSURILE POSIBILE IN SUBSOLURILE BLOCURILOR .CANALE .SOBOLANI ,PURICI ETC,..... SA CITESTI 400 DE CONTORI IN DOUA ZILE PE FRIG .PLOAIE DE AJUNGI SEARA ACASA DE NU MAI ESTI BUN DE NIMIC ....ETC ETC.

  1. esti un mare dobitoc radet nu este o institutie de binefacere pentru toti prostii

Trimiteți un comentariu