Sezonul ; Circ si Paine

  • miercuri, 22 iunie 2011
  • Scris de ZumiElla

Cand guvernul ia masuri mai drastice dictate de FMI, care afecteaza populatia, adica se reduce bugetul se reduce personalul, apeleaza la o stratagema ; distragerea atentiei.
Asa a aparut impartirea administrativ-teritoriala a Romaniei, regionalizarea, adica circul care sa-i faca pe oameni sa uite de greutati.
Un nou episod din sezonul Circ si Paine. Doar ca avem mai mult circ si mai putina paine.
Cu acest circ atat de mediatizat politicienii vor sa ne faca sa uitam de paine. Pentru ca, daca pe vremea romanilor, prostimea primea circ si paine ca sa nu se rascoale, noi primim doar circ, paine mai putin.
Realitatea si Antenele sunt cu opozitia, dar aceste posturi sunt cele care promoveaza cel mai mult aceasta noua gaselnita a celor de la guvern.
Chiar imi pun intrebarea daca sunt atat de prosti, tampiti sau doar naivi cei din opozitie.
PNL-ul cu Crin Antonescu si PSD-ul cu Victor Ponta sunt tampiti, sau incearca sa ne prosteasca pe noi ?
Cei doi, impreuna cu partidele lor, sunt cei care intretin acest circ si promoveaza intens aceasta gaselnita a celor de la putere.
Sunt chiar atat de tampiti si nu isi dau seama ca fac jocul puterii - acela de distragere a atentiei, sau mai degraba asta este intelegerea dintre partide? Noi ne facem ca suntem in opozitie, dar va sustinem, ca doar ne infruptam si noi din ciolan.
Distrage atentia, da-le circ ca in felul acesta prostimea uita ca saraceste tot mai mult, ca o duce tot mai greu.
Circ si Paine !


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu