Micii si berea PSD-ista de 1 Mai !!!!

  • duminică, 2 mai 2010
  • Scris de ZumiElla

Anul acesta de intai mai PSD-ul nu a mai fost darnic. Nu a mai organizat cheful popular cu mici si bere in parcul Izvor din capitala, cica e criza, si nu isi pot permite.
Dar si anul trecut era criza, si totusi au impartit mici si bere gratis. Eu cred ca altceva le-a incurcat traditia, prin care atrageau populatia.
Pana in 2008 chiar daca nu au fost la guvernare, doar fiindca sustineau guvernul minoritar al PNL-ului au avut fonduri la dispozitie. In 2009 au fost la guvernare impreuna cu PD-L. Si pe vremea aceea aveau acces la fonduri, ca doar deh, erau in guvern.
Cei din provincie, vedeam la stiri, cum in parcul Izvor se inghesuiau tot felul de indivizi la mici si bere gratis, ba i-am vazut si pe cei din Politia Comunitara cum carau micii neprajiti, si berea cu baxul la masinile de servici.
Din ce bani era tot dezmatul ala?
Cred ca erau din banii nostri ai contribuabililor.
Ce alta dovada mai graitoare vreti care sa-mi sustina teoria, decat faptul ca anul acesta PSD-ul nu mai ofera mici si bere gratis.
PSD-ul nu mai e la putere, nici nu are acces la banul public, asa ca gata cu berea si micii gratis.
Gata si cu populismul ieftin.
S-au adunat niste oameni sa faca o demonstratie. Au mers la guvern sa-si strige nemultumirile. Cand au fost intrebati de reporteri, cei mai multi au spus ca totusi ar fi dorit niste mici, ca au venit cu speranta ca totusi vor primi macar un mic si o bere.
Daca nu au primit mici si bere, aproape ca s-au batut pentru cele cateva tricouri si sepci rosii rosii, pe care le-a impartit PSD-ul.
PSD-ul nu mai are acces la fonduri, ba se vehiculeaza zvonuri ca au ajuns la faliment, cu o gramada de datorii.
PSD-ul a fost partidul care a atras simpatia, si sustinerea oamenilor simpli, majoritatea din Moldova si Muntenia, oameni care au fost usor de manipulat.
Dar dupa 20 de ani, cand multi oameni din fiefurile PSD-ului au plecat in lumea larga sa-si castige existenta, s-au desteptat, nu se mai lasa manevrati atat de usor.
PSD-ul isi pierde popularitatea ??

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu