Lumi paralele !!!!

  • joi, 6 mai 2010
  • Scris de ZumiElla

Aceste vietuitoare, denumite oameni politici, parca traiesc intr-o alta lume, o lume paralela. In lumea lor au alte prioritati, decat omul de rand.
Se vorbeste mult de neputinta actualului guvern de a scoate tara din criza. Asta o vedem, si chiar dorim schimbarea guvernului.
Avem nevoie de un prim ministru, care sa fie in stare sa transpuna in viata masurile anti-criza care arata atat de bine pe hartie.
Dar de aici, adica schimbarea guvernului, si pana la dorinta PNL-ului e o cale foarte lunga, si costisitoare.
Dorinta PNL-ului exprimata de Ludovic Orban : nu e de ajuns sa se schimbe doar guvernul, vrem alegeri anticipate.
Santem in criza, se maresc taxele, impozitele, nu sant bani pentru investitii, nu sant bani pentru pensii, salarii, dar un partid, propune alegeri anticipate.
Alegeri anticipate care costa miliarde de lei. De unde le mai scoatem? Asta chiar nu-i mai intereseaza pe acesti politicieni, ca doar pe ei nu-i afecteaza criza. Ei au salariile asigurate, au diurne pentru participare la sedintele din parlament, au cazare. Ei au toate astea chiar daca dorm, sau vizioneaza filme, sau citesc presa.
Cum poti sa-i numesti altfel decat niste animale politice, care traiesc intr-o lume paralela cu alte realitati si prioritati decat omul de rand.
Alegerile din 2008 au fost programate asa ca s-au cheltuit miliardele, era un rau necesar. In 2009 alegerile prezidentiale au fost si ele programate asa ca s-au mai cheltuit alte miliarde.
Dar sa propuna alegeri anticipate, sa mai stoarca acest bugetul anemic, mie mi se pare a fi o idee venita de pe alta lume.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu