Zodia lui Ophichus

  • luni, 19 ianuarie 2009
  • Scris de FB Ronnie
  • Etichete: ,

După ce au analizat mişcarea Pământului şi poziţia Soarelui, astronomii şi astrologii au căzut de acord că zodiacul cu 12 zodii nu mai este de actualitate şi ar trebui revizuit prin adăugarea celei de-a 13-a zodii.

Noul semn zodiacal se va numi Ophiuchus, care vine după Scorpion şi va cuprinde perioada 29 noiembrie - 17 decembrie. În felul acesta berbecii devin peşti.

Ophiuchus este numele celei de-a 48-a constelaţii menţionate de Ptolemeu şi este reprezentat de un bătrân, vindecătorul Esculap, cu o mantie pe umeri, care ţine un şarpe, simbolul tămăduirii. Aşadar persoanele din aceasta zodie se vor face doctori.

Astronomii avertizează că o dată cu pozitia Soarelui, care a dat peste cap tot zodiacul, se vor schimba şi caracteristicile persoanelor care se vor naşte de acum încolo. Persoanele deja născute ar trebui să facă eforturi pentru a se conforma caracteristicilor noii zodii de care aparţin.

Altfel spus:
După ce astronomii, ventrilocii şi astrologii times.ro au căzut de acord asupra faptului că cea de-a 13-a zodie se află în perioada 29 noiembrie - 17 decembrie, au fost realizate măsurători de teren şi s-a decis că cea de-a 13-a zodie, spre deosebire de celelalte zodii, are locuri limitate: 300.000 în toată lumea în fiecare an, ceea ce face ca această zodie să fie una privilegiată.

Ce înseamnă acest lucru? Nativii din aceasta zodie se vor naşte numai în familii aristocrate, vor primi o educaţie aleasă şi nu vor suferi niciodată din cauza sărăciei. Cu alte cuvinte, în această zodie se vor naşte numai oameni interesanţi, superbi, fermecători, cu un înalt simţ al moralităţi, profund dedicaţi ştiinţei şi artelor frumoase.

Cu amabilitatea specialistilor times.ro, vă prezentăm mai jos, în premieră mondială, caracteristicile celei de-a 13 zodii.

Nativii născuţi în această zodie au ca semn reprezentativ Şarpele, ceea ce înseamnă că, în ciuda răcelii aparente, ophiochushii vor rămâne încolăciţi în sufletele celor care vor intra în contact cu ei, şi nu numai. Deoarece Ophichus se află sub semnul Tămăduitorului toţi nativii acestei zodii vor deveni mari doctori în ştiinţe, vraci şi vrăjitori.

Piatra preţioasă: calcarul şi cristalele swarovski.
Verb reprezentativ: a coase
Zone erogene: unghiile şi capul
Anotimp preferat: primăvara
Hobbyuri: timbrele, muzica bună, drumeţiile, pasiunea pentru ecologie, lucrul în echipă şi dezvoltarea personală
Aptitudini: navigarea pe net, cunoştinţe Word 2007, paint, solitaire, black jack, tetris
Muzică preferată: uşoară
Permis de conducere: categoria B
Maşina preferată: Wartburg

Persoanele care sunt deja născute în acest moment şi au fost repartizate în zodia Ophiuchus îşi vor schimba cariera la 180 de grade şi vor deveni medici, asistente sociale sau femei de serviciu la spital. Totodată, vor resimţi acute modificări de personalitate, însă aceste deviaţii pot fi ţinute sub control prin tratament cu medicamente anti-micotice.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu