Cea mai recenta gaselnita a Dramaticosului !!!!

  • vineri, 17 decembrie 2010
  • Scris de ZumiElla

In urma cu mai multi ani era corespondent de razboi la Pro-tv. Avea un stil abrupt, dramatic de a relata faptele din zonele de conflict. Lasa impresia ca trece prin situatii dramatice, ca se strecoara printre gloante ca sa ne poata relata lupta dusa de militarii romani.
O perioada a disparut de pe micul ecran. Cand l-am revazut era reporter prin tara.Nimic neobisnuit, doar ca stilul de a transmite in direct de la fata locului era din cale afara de dramatic.
Incercati sa vizualizati o transmisiune in direct la stirile de la ora 19 dintr-un catun pierdut pe coclauri despre un individ care a incasat un par in moalele capului. Relatarea in stil alert, dramatic, cu rasuflarea taiata de parca se strecoara printre gloante, abia isi gaseste cuvintele din cauza emotiei care il gatuieste. Asa si-a castigat porecla de Dramaticosu. Cand spui Dramaticosu stim despre cine e vorba.
Dar sa va povestesc despre cel mai recent reportaj al Dramaticosului cel de seara trecuta.
Un copil care trebuie sa parcurga vreo 4 km pana la scoala ajunge la spital in stare critica din cauza degeraturilor. Copilul provenea dintr-o familie saraca. Afara era -17 grade iar copilul nu avea sosete in pantofi, nu avea manusi si avea niste haine subtirele.
E drama pe care o traiesc prea multi copii si adulti din Romania zilelor noastre. Foamea, frigul, umilinta.
La stirile de la 19 Dramaticosul era in casa copilului si transmitea in direct. Felicitari pentru ca incerca sa ajute acea familie facand apel la oameni sa-si deschida buzunarele.
Dar ce a urmat dupa ce a iesit din casa pe mine nu m-a impresionat, dimpotriva m-am intrebat daca nu e deranjat la mansarda.
Pentru cei care nu au vazut faza, Dramaticosu iese din casa atragand atentia ca la antreu nu exista nici geamuri, face cativa pasi in curte, prin zapada, se opreste in loc si incepe in stilul lui dramatic sa descrie cum copilul imbracat atat de subtirel trebuie sa parcurga zilnic 4km prin zapada si prin ger. Camera e fixata pe reporter in timp ce relateaza, trec sa spunem 1-2 minute, camera incepe sa coboare incet, nu mai vedem fata Dramaticosului, in schimb camera ne arata picioarele lui si staruie asupra picioarelor goale ale Dramaticosului. Da a-ti citit corect, ca sa fie cat mai dramatic a iesit descult afara in zapada. Descult, fara manusi, cu o haina subtire.
Dar exista o mare deosebire, in Romania exista sute de mii poate chiar milioane de oameni care traiesc in aceste conditii, asta e viata lor.
Mie personal prestatia de aseara a Dramaticosului m-a facut sa cred ca e foarte serios deranjat la mansarda.

3 comentarii:

  1. Ce bine ca nu ma prea uit la TV - in felul asta nu vad jenibilele prestatii ale Dramaticosului si a multor alti colegi ai dansului care alearga dupa senzatie.

  1. Nu mi-a venit sa cred ca cineva poate sa se dea chiar asa in spectacol

  1. De ce nu? Doar vorbim de Dramaticosul. Diferenta e ca dupa filmare el si-a tras sosetele si manusile si l-a durut undeva de frigul de afara.

Trimiteți un comentariu