Survivor Tocantins

  • duminică, 19 decembrie 2010
  • Scris de ZumiElla

Imi place sa urmaresc aceasta emisiune, sa urmaresc cum se descurca niste persoane "aruncate pe o insula pustie" fara confortul obisnuit.
Cei care vor sa ajunga la final, vor fi siliti sa indure intemperiile naturii, foamea, sa lupte contra adversarilor in intrecerile dintre triburi si chiar contra coechipierilor.
Ultimii 3 concurenti care au rezistat 39 de zile pe "insula" au sanse reale sa castige 1 milion de dolari. Milionul va fi castigat de unul din cei 3 finalisti, dar atentie castigatorul este votat de ultimii 6 concurenti eliminati.
In lupta au mai ramas 7 concurenti 3 barbati si 4 femei, dupa eliminarea surpriza de ieri.
Despre unu din concurenti vreau sa scriu acuma. Isi spune Antrenorul, e un tip mai matur decat ceilalti, mai viclean si credea el mai destept. Mi-a devenit antipatic de la primele episoade cand am vazut cum isi recruteaza niste vasali care sa-i indeplineasca ordinele fara sa discute [si s-au gasit cativa care sa inghita toate povestile pe care le spunea] cei care se dovedeau mai inteligenti au fost primii eliminati din joc.
Povestile spuse despre sine erau atat de incredibile, dar erau unii care le credeau si chiar il admirau sincer incercand sa-l copieze. Antrenorul nu a dovedit in intrecere nici inteligenta, nici forta, nici imaginatie, nici inventivitate, adica nimic din cea ce s-a laudat ca e stilul lui de viata. Nu a reusit sa castige nici o proba.
A reusit sa incheie o alianta ca sa-l elimine pe un concurent care a fost ales lider in detrimentul lui pe timpul cand mai existau inca 2 triburi iar concursurile erau intre triburi si nu individuale. Cel eliminat a fost Balaurul, iar Antrenorul s-a autodenumit Cel care l-a ucis pe Balaur. Ce grandoman. Dupa eliminarea aliatului, concurenta a incercat sa gaseasca sprijin la colegi dar toti au refuzat-o. A vorbit si cu Antrenorul, care i-a spus in fata ca nu are mila si o elimina din joc.
In episodul de ieri planuia sa ucida si Mireasa Balaurului, asa o numea pe aliata concurentului eliminat. Antrenorul credea ca dupa ce o elimina si pe Mireasa Balaurului toti concurentii ramasi in joc vor cadea in extaz in fata lui vazand cat de viclean si de inteligent este.
La sfatul tribului unde se voteaza cine este eliminat, Antrenorul a suferit o lovitura care la clatinat de pe piedestalul pe care s-a cocotat. Cel eliminat a fost ciracul lui, cel mai inflacarat sustinator a lui.
Au fost de neuitat figurile pe care le-au facut Antrenorul si ciracul lui cand s-au citit voturile.
Abia astept episodul de azi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu