Inventii - Stickul USB devine calculator portabil

  • miercuri, 8 decembrie 2010
  • Scris de FB Ronnie
  • Etichete: ,

Compania Super Talent, in colaborare cu compania Ceedo, a anuntat ca va oferi un stick USB care va face portabilitatea o realitate chiar si fara a dispune de un laptop. Numele dispozitivului de stocare a datelor care va putea fi folosit ca si calculator portabil este Express RAM si este vorba de un flash drive care vine in versiunea de 16GB, 32GB sau 64GB si care are preinstalat Ceedo Personal, un soft care face portabil intregul mediu Windows.


Folosind acest stick (cu tehnologia USB 3.0) la orice calculator va veti putea bucura de desktopul dvs., cu programele favorite, documentele sau preferintele dvs. presetate si salvate in Express RAM. Frumusetea acestui dispozitiv consta in faptul ca el lucreaza precum un hard drive, avand 32 MB DRAM cache si o arhitectura in patru canale, deci cu viteza si fara dureri de cap.

Vom conecta stick-ul la un calculator oarecare si vom rula programele si jocurile preferate direct de pe flash drive. Vom putea, de asemenea, sa navigam pe internet, sa lucram la anumite documente, sa modificam imagini etc. si tot ceea ce vom face va fi salvat automat pe stick, astfel incat pe calculatorul-gazda nu va ramane nici o urma a trecerii noastre pe acolo.




Versiunea de 16GB costa 79 dolari, cea de 32GB costa 139 dolari iar cea de 64GB costa 229 dolari. O nimica toata!

2 comentarii:

  1. Hi, Neat post. There's a problem with your website in web explorer, may check this? IE still is the market leader and a huge component to people will miss your excellent writing due to this problem.

    Also visit my web site Jocuri masini

  1. Excellent way of describing, and pleasant paragraph to take
    data about my presentation subject matter, which
    i am going to convey in university.

    my webpage :: super mario joc

Trimiteți un comentariu