Noutati Hi-Tech - Inventii si Inovatii 3

  • joi, 23 septembrie 2010
  • Scris de FB Ronnie
  • Etichete: ,

AlcoSense One - Te scapa de amenda. Acest aparat de buzunar monitorizeaza alcoolul din aerul expirat, astfel incat dimineata urmatoare unui chef in care ai consumat alcool poti sa vezi daca e sigur sa te urci la volanul masinii sau nu. Micul "prieten" costa abia 25 de lire sterline, masoara 9 cm lungime si 3 cm latime, avand o greutate de doar 86 grame. Functioneaza cu 2 baterii AAA si este testat si deja larg folosit de catre britanici. Masoara continutul de alcool in sange: BAC (Blood Alcohol Content - de fapt, in aerul expirat) camparand rezultatele obtinute cu limita legala in Regatul Unit, care este de 0.08%.

Ryno - Scuterul electric cu o singura roata. Acest vehicol, pe cat de ciudat arata, pe atat este de practic. Ganditi-va o clipa: ocupa spatiu foarte putin, te poti strecura cu el prin locuri in care masinile - dar si scuterele normale - nu au cum sa intre, este electric - deci nu polueaza si, nu in ultimul rand, are un design interesant. Din clipul de mai jos inteleg ca nu e nici chiar atat de greu de condus sau de mentinut echilibrul:






Soladey-J3X - Periuta de dinti care nu are nevoie de pasta de dinti. Produsul inventat de catre dr. Kunio Komiyama si colegul sau dr. Gerry Uswak de la Universitatea Mecanica din Saskatchewan nu este doar o alta periuta de dinti cu motoras. Soladey-J3X foloseste razele solare nu pentru a se autoincarca, ci pentru a declansa in gura o reactie chimica menita sa distruga bacteriile care provoaca cariile si alte probleme dentare, facand astfel ca pasta de dinti sa devina depasita.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu