Jocul de Luni - Fix-it-up 1 si 2

  • luni, 1 februarie 2010
  • Scris de FB Ronnie
  • Etichete:

Pentru astazi va propun jocul Fix-it-up - cu cele doua parti ale sale: Kate's Adventures si World Tour.

Acest joc este unul tip time-management si se poate downloada si juca gratuit timp de o ora (dupa care trebuie cumparat) de pe site-ul BigFish Games: prima parte si a doua parte.


Cum se joaca: In prima parte a jocului joci rolul unei fete care primeste mostenire de la unchiul ei un garaj-service auto, pe care trebuie sa il salveze de la faliment, apoi sa dezvolte afacerea prin deschiderea mai multor service-uri. Fiecare nivel are anumite cerinte si un anumit timp in care trebuie sa rezolvi problemele. De exemplu, intr-un nivel trebuie sa obtii 3000 de dolari din inchirierea unor masini si sa upgradezi o cladire; in alt nivel trebuie sa cumperi 10 masini si sa vopsesti 20; in alt nivel trebuie sa aduni 50 000 dolari si sa vinzi 5 masini decapotabile etc. Cu cat inaintezi mai mult in joc cu atat dificultatea sarcinilor creste, dar si satisfactia succesului e mai mare.


Strategia succesului e sa cumperi masinile cat mai ieftin si sa le upgradezi astfel incat pretul cu care le vinzi sa fie de 3-4 ori mai mare, sa iti poti face un capital maricel si sa ai posibilitatea sa angajezi mai multi mecanici, sa iti faci vopsitorie si atelier de tunning.


Jocul o sa va prinda, garantez: e amuzant, interesant si constituie o provocare cu nivelele din ce in ce mai crescute de dificultate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu