Presedintele

  • joi, 14 iunie 2012
  • Scris de ZumiElla

Presedintele, este intaiul om din stat.

Presedintele reprezinta statul, iar daca ne dorim ca statul nostru sa fie respectat in lume, trebue in primul rand ca noi cetatenii acestui stat sa ne respectam presedintele.
Este respectat presedintele ales ? Nu.
Exista vreo 2-3 posturi de tv care il terfelesc pe presedinte, inca din primul mandat, in ciuda lor majoritatea natiunii l-a ales pentru al 2-lea mandat.
Fara pic de respect pentru intaiul om din stat niste asa zisi analisti experti il terfelesc in continuare, fara sa se gandeasca ca in felul asta terfelesc si imaginea tarii pentru ca, sa nu uitam, presedintele este reprezentantul tarii.
Dupa cum am aflat, actualul parlament il imputerniceste pe primul ministru sa reprezinte statul roman vis a vis de celelalte natiuni
Aceasta alianta USL isi doreste sa schimbe constitutia, sa schimbe si statutul tarii, adica Romania sa devina o republica parlamentara, iar presedintelui i se vor limita atributiunile.
D-lor USL-isti o sugestie, desfiintati institutia prezidentiala, nu avem nevoe de un presedinte marioneta, in felul acesta se fac insemnate economii la bugetul tarii, nu vom mai intretine armata de consilieri de purtatori de cuvant si toti ceilalti care graviteaza in jurul presedintelui.
Romania are un rege, iar daca primul ministru reprezinta statul, nu avem nevoe de un presedinte marioneta.
Institutia prezidentiala sa fie desfiintata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu