Natura umana

  • marți, 12 iunie 2012
  • Scris de ZumiElla

Au fost alegerile locale. Stim cine e primar in Arad.

A fost reales omul care a facut ceva in orasul nostru, omul, in mandatul caruia Arad-ul s-a dezvoltat, a inflorit, si asta a contat pentru majoritatea aradenilor.
Au fost destul de multi cei care au votat USL-ul.
Vreau sa cred ca cei care doresc ca PSD-ul sa revina la carma Arad-ului, sant vinituri cum spun ardelenii. Nu cred ca aradenii au uitat ca pe vremea guvernarii PSD, Arad-ului i s-au impus senatori ca Sergiu Nicolaescu, Onaca, etc. indivizi carora nu le-a pasat ce se intampla in Arad, indivizi care nu s-au luptat pentru dezvoltarea zonei pe care o reprezentau, indivizi care s-au multumit sa-si incaseze lefurile si indemnizatiile, fara sa miste un deget pentru cei carora le-au fost impusi de la centru.
Vreau sa cred ca si la alegerile din toamna aradenii vor sti sa-si aleaga parlamentari care sa reprezinte si sa lupte pentru Arad, vreau sa cred ca nu vor alege marionetele PSD-ului.
Revenind la alegeri, Falca e singurul primar din Arad, de dupa '90 care este reales pentru al 3-lea mandat. Surpriza, nu, e unicul primar care a facut ce a promis la alegeri.
Revenind la primari, in 2004 reprezentantul PSD-ului, Dorel Popa, dupa ce, cei 4 ani in care a fost primar au trecut, a devenit trecut la randul lui. De ce ? Pentru ca nu a facut nimic pentru orasul pe care l-a condus timp de 4 ani.
Ba, am aflat ca a facut ceva in Arad, a construit "Maranata" si a donat jumatate din salariul de primar pentru construirea catedralei, ceea ce evident ca a fost prea putin in conceptia aradenilor pentru a fi reales.
Sant suparata pe PDL-isti ca mi-au taiat din pensie, dar sant mult mai suparata pe Iliescu si implicit pe PSD, ca in acei ani de dupa '90 au pus bazele dezastrului, a saraciei in care se zbat acuma majoritatea romanilor.
Cu sloganul ; - Nu ne vindem tara - a distrus industria din Romania.
Cu acest slogan s-au scos pe banda rulanta pensionari de 45-50 de ani si someri de lux cu cate 30-35 de salarii incasate doar ca sa taie frunze la caini.
Asta e PSD-ul actual USL.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu