Stafia

Nu ştiu dacă aţi auzit ştirea aceasta: Un băiat de 12 ani din Marea Britanie a "reuşit" să captureze imagini cu o stafie, cu ajutorul telefonului mobil. Aveţi mai jos filmuleţul:



Iată povestea: Un puşit de 12 ani din Marea Britanie a început să tremure din toate încheieturile zilele trecute când a venit de la şcoală. I se părea că e cineva în casă... cineva care fluieră încet.

Baiatul a fost initial alarmat de sora sa in varsta de 9 ani care i-a atras atentia asupra unor zgomote ciudate care se auzeau in casa. Mai mult, fetiţa s-a plâns mamei sale cu câteva zile în urmă că cineva se joacă noapte cu jucăriile ei, completându-i jocul de puzzle.

La un moment dat, Reece Pitman a văzut un fel de fum gri, care avea forma unei persoane şi care se plimba prin casă. Băiatul a scos repede telefonul mobil şi a filmat apariţia.

Mai mulţi cercetători britanici au analizat secvenţele video şi au concluzionat că nu e vorba de nici un fel de truc şi că filmarea e cât se poate de reală. Mai mult, au clasat înregistrarea puştiului printre cele mai concludente dovezi ale existenţei spiritelor şi fantomelor.

“Reece a venit alergând spre mine, alb la faţă de groază. În clipul filmat de el apare o umbră albă care traversează dormitorul meu, urmată îndeaproape de silueta întunecată a unui bărbat. Cele două forme traversează casa şi dispar brusc”, a declarat mama băiatul.

Sondaj:
Referitor la ceea ce aţi văzut în acest filmuleţ, dar şi la alte întâmplări şi imagini cu şi despre fantome, vă invit să vă daţi cu părerea pe tema: Credeţi în fantome? (fără nici un fel de judecăţi, vreau doar să aflu dacă da sau nu şi ce v-a determinat să aveţi această părere).
Încep eu:
+ nu cred în fantome şi/sau stafii (nu ştiu exact dacă există o diferenţă între cuvintele acestea sau sunt sinonime) şi nici în alte spirite, fie ele malefice sau binevoitoare.
+ nu cred deoarece nu există dovezi clare că ele ar exista, dar mai ales deoarece dacă ar fi existat, sigur ar fi fost descoperite de oamenii de ştiinţă. Cum am citit undeva, dacă cercetătorii americani ai CIA (sau alte agenţii mai mult sau mai puţin "secrete") ar fi crezut că fantomele există şi-ar fi canalizat studiile în acea direcţie. Ori, din câte ştiu eu, nu se ocupă în mod serios de aşa ceva.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu