Lista I: Anti depresie

Când circul cu mijloacele de transport în comun am parte numai de mutre acre. Aşa că am hotarât că avem nevoie de mai mult zâmbet în viaţă. Pentru asta, timp de mai multe posturi, am să prezint o serie de liste cu sfaturi "must do!", cu activităţi pe care să le facem pentru a ne asigura succesul în viaţă, în dragoste, la examene etc.

Astăzi vă prezint lista anti-depresie şi anti plictiseală

1.
Plimbaţi-vă cu maşina. Parcaţi la marginea drumului, puneţi-vă ochelarii de soare şi scoateţi pe geam uscătorul de păr. Îndreptaţi-l către maşinile care vin din faţă. Acum număraţi câţi şoferi frânează brusc în faţa voastră!

2. Reîncărcaţi automatul de cafea din biroul vostru cu cafea decofeinizată timp de trei săptămâni. Când toată lumea va fi depăşit dependenţa de cafea, schimbaţi-le cafeaua cu ESPRESSO.

3.. Dacă scoateţi bani la ghişeul băncii, la rubrica «scopul folosirii banilor» scrieţi «pentru marijuana».

4. Când sunteţi pe un coridor, săriţi în loc să mergeţi. Apoi încercaţi să număraţi câte persoane se uită la voi cruciş!

5. Dacă sunteţi la restaurant şi vreţi să comandaţi ceva, cereţi «apa plată dietetică».

6. Sunaţi-vă prietenii cu cinci zile înainte să mergeţi la o petrecere şi spuneţi-le că nu veţi putea fi prezent din cauza unei dureri de cap.

7. Când scoateţi bani de la ATM, apucaţi-vă de strigat din toti rărunchii « Am câştigat! Am câştigat! »

8. Dacă vă aflaţi într-o grădina zoologică, luaţi-o brusc la fugă către parcare strigând îngrozit «Salvaţi-vă! Au scăpat toate animalele!»

9. Dacă aveţi copii, la masa de seară spuneţi-le că din cauza recesiunii va trebui să renunţaţi la ei!

10. La farmacie, cumpăraţi o cutie de prezervative şi dupa aia întrebaţi farmacistul unde este cabina de probă!

Vă garantez că după ce veţi fi încercat toate cele zece puncte din această listă, veţi suferi de orice, mai puţin de depresie!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu