Lansare magazin FB Ronnie - Handmade

  • marți, 29 noiembrie 2011
  • Scris de FB Ronnie
  • Etichete: ,

Buna ziua tuturor !

Timp de un an de zile proiectul FB Ronnie - Handmade s-a dezvoltat ca blog, pe platforma oferita de Blogger.com. Multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi si ne-au sustinut prin vizite si comentarii, prin sugestii si feedback-uri.

Iata ca am ajuns la un stadiu in care am hotarat ca proiectul FB Ronnie - Handmade trebuie sa faca un pas mai departe. A sosit timpul sa pasim pe propriile noastre picioare, intocmai precum un copilas care porneste in prima lui aventura fara a fi tinut de manute de catre parintii lui. 

Prin intermediul acestului post va anunt deschiderea oficiala a site-ului si magazinului virtual FB Ronnie - Handmade

Va rugam sa vizitati noua noastra platforma de vanzari si sa ne ajutati sa o imbunatatim. Orice pareri, comentarii sau sugestii vor fi bine primite, asa incat sa construim impreuna un loc frumos si plin de caldura.

De astazi inainte blogul FB Ronnie - Handmade va fi dedicat exclusiv articolelor, tutorialelor si anuntarii evenimentelor legate de handmade. Toate produsele marca FB Ronnie, Camell WireWorks si ZumiElla vor putea fi vizualizate si cumparate exclusiv din noul nostru magazin.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu