Ultimele inventii si gadget-uri - Tehnologie

  • luni, 14 februarie 2011
  • Scris de FB Ronnie
  • Etichete: ,

1. Super-iahtul cu aspect de oras - Compania constructoare de ambarcatiuni Yacht Island Design are o propunere de iaht "putin mai altfel". Un iaht cu un design aparte, un iaht tematic - in imagini vedeti un iaht cu tema "Strazile din Monaco". Reprezentantii companiei sustin ca acest tip de iaht poate fi personalizat in functie de cerintele viitorului proprietar (un multimilionar in dolari, desigur). Yacht Island Design a construit iahtul "Strazile din Monaco" ca model de prezentare, dorind sa surprinda "stilul si sofisticarea principatului". Iahtul are o lungime de 155 metri, este deservit de un echipaj de 70 de oameni si poate atinge viteza de 15 noduri.


Iahtul poate acomoda pana la 16 oaspeti. El reproduce cateva elemente-cheie ale principatului Monaco, de la circuitul de Formula 1 (aici sub forma de pista de karting functionala!!!) pana la atractii precum Casinoul, Hotel de Paris, Café de Paris, La Rascasse si hotelul Loews. Iahtul mai dispune de heliport, doc pentru scufundari si pentru submarin, plaja la nivelul apei, piscina, jacuzzi, cinema, teren de tenis sau de baschet.


 
Via: GizMag.



2. Sterilizator de pantofi - SteriShoe UV Shoe Santizer este un dispozitiv care face exact ceea ce ii spune numele: sterilizeaza pantofii. Face asta folosind o lampa cu ultraviolete a carei lumina ucide microorganismele care se gasesc in interiorul pantofilor.


Se foloseste in indepartarea mirosurilor neplacute si e ideal pentru cei care sufera de diverse ciuperci ale picioarelor sau alte boli asemanatoare. Partea frumoasa a acestui dispozitiv e ca nu foloseste nici un fel de chimicale pentru a omori bacteriile si ciupercile. Partea mai putin buna e ca dureaza destul de mult (aprox. 45 de minute o sedinta). Dispozitivul se introduce in pantof dupa care pantoful se introduce intr-un sac (care se primeste  a pachet, odata cu aparatul). Pretul unui astfel de aparat este de 130 dolari si poate fi achizitionat online in trei marimi: mic, mediu si mare.

Via: GizMag.


3. Uniciclul U3-X de la Honda - Acest vehicol ciudat a fost dezvoltat folosind din inovatiile tehnologice pe care se bazeaza ASIMO, robotelul construit de compania japoneza Honda. Este un uniciclu care isi pastreaza echilibrul singur si schimba directia de mers in functie de felul in care utilizatorul se inclina intr-o parte sau alta sau se apleaca.





Dispozitivul are un maner cu ajutorul caruia poate fi carat cu usurinta si cantareste aproape 10 kilograme. Atinge viteza de pana la 5 km/ora si poate merge in orice directie, inclusiv pe diagonala.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu