Justitia !

  • joi, 28 octombrie 2010
  • Scris de ZumiElla

S-au hotarat guvernantii, ca cei din justitie sa primeasca un salariu mare ca sa nu fie tentati de spaga. Au votat si pensii speciale pentru cei din justitie.
Chiar iti venea sa crezi ca gata, justitia va fi dreapta, va fi impartiala.
Doar ca cei care lucreaza in justitie sant tot romani. Chiar daca au salarii mari tot sant dispusi sa se lase mituiti. Poate ca multi dintre ei sant onesti, dar din pacate nu se vede.
De ce nu se implica justitia in disparitia patrimoniului UGSR, sant miliarde de lei disparute ?
Unde e justitia, de ce nu se implica in cazul unor directori sau fosti directori de spitale care au facut niste achizitii de aparate medicale in valoare de milioane de euro care stau nefolosite.
Nu sant bani pentru medicamente, nu sant bani pentru a trata bolnavii, in schimb avem aparatura performanta care sta nefolosita.
De ce nu se recupereaza prin justitie acele milioane de euro de la cei care au achizitionat acele aparate medicale?
Nu sant bani la buget pentru salarii nu sant bani pentru pensii in schimb sant bani de aruncat in vant.
Nu am auzit despre urmarirea in justitie a celor care au distrus Combinatul Siderurgic Hunedoara, in schimb am auzit ca magistratii au hotarat sa-l elibereze pe individul care a ucis un tanar care mergea linistit pe trotuar. Asta e justitia romana.
Justitia din Romania nu se autosesizeaza, si nu urmareste penal pe cei raspunzatori de dezastrul economic in care santem in prezent.
Sant atatea privatizari care ar trebui cercetate penal.
Justitia din Romania rezolva doar gainariile. Cei care s-au imbogatit pe seama marilor tepe sant prea bogati, sant de neatins. Pentru ei nu exista justitie.
Se spune ca justitia e oarba, dar justitia romana e mult prea oarba cand vine vorba de cei care s-au imbogatit dupa '89.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu