16 oct. congresul PSD-ului

  • duminică, 17 octombrie 2010
  • Scris de ZumiElla

Presedintele PSD-ului Victor Ponta nu s-a sfiit sa ceara tuturor romanilor sa intre in greva. El le-a cerut sa iasa in strada sa protesteze, sa faca greve ca in felul acesta sa sprijine motiunea de cenzura ce va fi depusa luni, in care cer demiterea presedintelui Romaniei si caderea guvernului Boc.
Promisiunea PSD-ului : anularea diminuarii salariilor bugetarilor, finantistii isi vor primi stimulentele in continuare, pensiile vor creste, etc.
Promisiuni frumoase, dar cata credibilitate pot avea ?
Din cei aproape 21 de ani care au trecut, PSD-ul a guvernat 10 ani.
Sa vedem ce au facut PSD-istii pentru popor.
In 1989 Romania avea o agricultura dezvoltata. Toata suprafata arabila a tarii era folosita, in anii de seceta sistemul de irigatii salva culturile, munca campului era in mare parte mecanizata. Si zootehnia era destul de extinsa in Romania. Erau acele mari complexe de crestere a porcinelor. Toate IAS-urile si CAP-urile aveau sectoare zootehnice.
PSD-ul a distrus toata agricultura si zootehnia din Romania. Toata suprafata agricola a Romaniei a faramitat-o a impartit-o in milioane de parcele.
Daca strabati drumurile tarii, in loc de lanuri de grau si de porumb vezi doar suprafete pline de ciulini.
In 1989 romania avea industrie. Se facea de toate, de la industria usoara: textile, imbracaminte, incaltaminte, jucarii, industria chimica, constructii, pana la industria grea, masini utilaje, etc. Si ce era cel mai important erau locuri de munca pentru toti cetatenii acestei tari.
PSD-ul a distrus industria din Romania, a trimis milioane de oameni in somaj, intreprinderile rentabile le-au facut cadou celor din anturajul lor, iar celelalte intreprinderi le-au lasat in paragina.
Acuma in 2010 PSD-ul vine si ne promite ca vor da salarii, vor mari pensiile.
Chiar credem aceste promisiuni ?
Tot cu asemenea promisiuni au venit PSD-istii si in '89 si ce au facut ?
Au distrus tot ce poporul roman a reusit sa construiasca in cei 45 de ani care s-au scurs de la al 2-lea razboi mondial.
Urmarile promisiunilor lor le vedem astazi.
Daca vrem cu adevarat sa avem democratie trebuie sa dispara toata sleahta aceasta de politicieni toti sant la fel de corupti, ca se numesc PSD sau PDL sau PNL sau PC sau oricum se numesc.
Daca tot ne cheama presedintele PSD Victor Ponta sa iesim in strada, sa facem greva, haide-ti fratilor sa iesim in strada, dar de data asta sa facem o revolutie adevarata sa-i dam de pamant pe toti acesti politicieni pusi pe capatuiala.


1 comentarii:

  1. Foarte bine zis. As da de pamant cu toata aceasta sleata de hotomani.

Trimiteți un comentariu