Tradare !!??

  • miercuri, 15 iulie 2015
  • Scris de ZumiElla

Imi placeau cei din formatia HI-Q .
S-au auto-desfiintat , fiecare din cei trei au apucat-o pe alt drum .
Mihai a luat drumul politicii , nici o problema , sa-i fie de bine .
Am o alta problema cu acest individ , mai deunazi l-am vazut la un post tv reprezentand PSD-ul la o dezbatere politica .
Tema dezbaterii - retragerea lui Victor Ponta din toate functiile detinute in PSD .
Mihai argumenteaza retragerea lui Ponta ca fiind un gest foarte corect si normal , deoarece nu doreste sa aduca prejudicii imagini partidului .
Un alt invitat  la dezbatere ii pune lui Mihai Sturzu o intrebare foate pertinenta - de ce nu se retrage si din functia de premier ? - imaginea Romaniei nu conteaza ?
Halucinant este raspunsul acestui individ , Mihai  - conteaza doar imaginea politicului adica a partidului nu si imaginea administrativa adica cea de premier , de guvern , adica in ultima instanta de tara .
Acest individ , Mihai , ne lamureste ca pentru PSD imaginea lor ca partid conteaza in vederea castigarii viitoarelor alegeri .
Imi pun intrebarea - a ajuns PSD-ul un cuib de tradatori de tara si de neam ? [vezi disparitia neanuntata a unui lider  intr-un moment importat pe scena politica europeana ]
- pentru PSD conteaza doar puterea si ca sa ajunga la putere sant in stare sa terfeleasca , sa calce in picioare imaginea tarii , imaginea Romaniei ?
Aceasta este impresia pe care mi-a lasat-o Mihai reprezentantul PSD-ului  la dezbatere .
Parerea mea

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu