Desteptarea romanilor

  • marți, 25 noiembrie 2014
  • Scris de ZumiElla

Sper ca intradevar romanii s-au desteptat asa cum au dovedit la aceste algeri.
Sper ca la viitoarele alegeri parlamentare , romanii se vor gandi inainte sa puna stampila .
Sper ca vom elimina parlamentarii de profesie , acei parlamentari care au in urma lor 2-4-6 mandate in care nu au facut nimic sau prea putin pentru cei care i-au trimis acolo.
Avem atatea exemple cu astfel de parlamentari .
Crin Antonescu e unul dintre ei , cred ca si-a uitat profesia de baza , daca ne gandim ca de 25 de ani este parlamentar.
Ce a facut in toti acesti ani de mandat parlamentar care au fost realizarile care au dus la realegerea lui pentru a 6-a oara ?
A luat salariul si indemnizatiile de parlamentar , a stralucit prin absente , iar cand a fost prezent a dormit in fotoliu .
Nu e singurul , ca el sant foarte multi parlamentari care absenteaza  sau dorm in plen dar salariile sau indemnizatiile le incaseaza.
Daca e egalitate , de ce nu se extinde metoda peste tot , indiferent ca absentezi sau dormi sa iti incasezi salariul.
Doamne ce s-ar alege de aceasta tara daca toti am absenta 3-6-8 luni pe an dar ne-am cere salariile complecte
Asta nu se poate.
Atunci sa schimbam mentalitatea parlamentarilor , sa inteleaga ca nu sant trimisi acolo doar ca sa traiasca in huzur in capitala pe bani publici , sant trimisi sa munceasca in slujba celor care i-au votat.
Si as mai vrea ceva , mi-as dori ca votantii sa detina niste parghii cu care sa-i poata sanctiona pe cei care uita de ce au fost trimisi in parlament , in timp util , adica sa nu asteptam sa treaca cei 4 ani de mandat .
O Romanie ideala cu un parlament in slujba poporului care i-a ales sa-i reprezinte.
O utopie , mai degraba o dorinta de normalitate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu