• sâmbătă, 22 noiembrie 2014
  • Scris de ZumiElla

Au fost alegerile, romanii si-au ales viitorul presedinte
Klaus Iohannis este presedinte ,  Victor Viorel Ponta a fost infrant.
Toti analistii politici incearca sa ne explice noua poporului ce s-a intamplat la aceste alegeri, dar cel mai mult incearca sa-si dea seama ei insisi care au fost cauzele care le-au dat peste cap toate previziunile.
Toate cele 5 posturi tv de stiri si comentarii politice, analizeaza, comenteaza si lanseaza care mai de care cele mai noi stiri.
Asa aflam , luni seara , ca primul ministru in urma stresului provocat de campania electorala si de alegeri isi ia o vacanta pe care sa o petreaca cu familia.
Adica pe banii mei in loc sa munceasca isi face campanie electorala si dupa ce pierde tot eu ca contribuabil sa-i platesc si vacanta ca sa-si linga ranile in urma infrangerii.
Marti ,miercuri, joi , pe  aceleasi 5 posturi tv stirea principala este Ponta. Va face niste dezvaluiri, va veni cu niste informatii , etc.
Joi seara cade bomba.
 O stire de senzatie, Alina Bica procuror sef la DIICOT este retinuta in trafic. si este dusa la DNA.
Din acest moment nimeni nu mai pomeneste nimic de Ponta , toti analistii si comentatorii se cramponeaza de noul subiect.
Dar eu nu ma las, incerc un scenariu ; imediat dupa infrangere Ponta dispare din vizorul public, chipurile, are nevoie de o vacanta, stim ca 3 zile tine minunea, asa ca dupa 3 zile , buuf , explodeaza bomba cu Alina Bica , toata lumea uita de Ponta de infrangerea rusinoasa.
In scenariul meu chestia e cam cusuta cu ata alba , e foarte vizibila incercarea de deturnare a atentiei de la Ponta
Sa nu uitam ca Alina Bica  a fost numita procuror sef la DIICOT de Victor Ponta, care a avut toate informatiile profesionale si personale despre ea la momentul numirii ,  chiar daca senatorul X papagalul PSD-ului incearca s-o dea cotita,si ne spune ca inocentul, nevinovatul Ponta nu stia nimic, bietul de el.
Ce vreau eu sa aud de la analisti si comentatori ;
-  Cine a detonat bomba cu Alina Bica
-  Cine incearca sa deturneze atentia publica da la Ponta

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu