Adio Strand

Referitor la Strandul din Arad si la cei care "se bucura" ca nu vor mai fi atatea birturi si atatia betivi prin zona.

Faptul ca stai la terasa si bei o bere nu te face automat betiv. Mie imi placea Strandul fiindca puteam sa aleg dintr-un numar mai mare de terase, unele cu preturi bune, altele cu preturi mai piperate. Important era ca te puteai aseza linistit la masa si apucai inserarea la povesti cu amicii. Nu ii apar pe betivii scandalagii, ci pe oamenii normali care dupa o saptamana de servici vor se se relaxeze la o bere/doua pe terasa.

Era super cand putea sa stai la Biliard, apoi mancai o Pizza la 5Colturi, te opreai la Sole, poate dadeai o tura si la Ping-Pong, mai faceai o plimbare, te opreai la Sivi...fara se te simti in ghetou. Acum ne chioram de dupa garduri.

Si orarul asta de functionare e de belea. Vinerea si sambata stateam de multe ori pana la 4-5 dimineata si ne distram, si mai uitam de stres si de servici si de alte alea. Cine nu intelege toate astea inseamna ca e unul dintre cei ce prefera sa prinda radacini in fata TV-ului si sa se culce odata cu gainile ca pe vremea lu' Ceasca.

La Cluj, de exemplu exista o strada a studentilor, unde pe 300 de metri se gasesc 30 de baruri-terase care se inchid la 6 dimineata, la plecarea ultimului client. Si niciodata nu duc lipsa de clienti (decat in vacante). Strandul, intocmai ca si strada asta de care vorbesc, e o afacere sezoniera. Exista, normal, si betivi si certuri, dar unde nu exista?

Acum, sincer, lasand la o parte prostiile, cine stie niste terase faine afara de Strand? Ca nici de al dracului nu mai calc pe acolo. Nu din cauza pretului la bilete (desi nici acela nu e convenabil) ci din cauza orarului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu