Legile in Romania

  • vineri, 29 august 2014
  • Scris de ZumiElla

Legile din Romania sant foarte umane, dar numai cu unii.
Adrian Nastase , un exemplu perfect care dovedeste ca legea se aplica preferential.
In anul 2o12 , Adrian Nastase este condamnat definitiv la 2 ani cu executare in "Dosarul Trofeul Calitatii" .
Tot in legatura cu acest dosar, statul are de recuperat 3.ooo.ooo de lei .
Executa 8 luni , dupa care este eliberat pentru buna purtare , pentru ca a scris o carte, etc. Este iertat de 16 luni de puscarie.
Pana aici nici o problema , chestia asta s-a aplicat si altor condamnati , sub rezerva ca daca devin recidivisti la condamnarea urmatoare se va adauga restanta neexecutata.
In 2013 ianuarie se trece la executare silita pentru recuperarea datoriilor catre stat.
In anul 2014 Adrian Nastase este condamnat definitiv  la 4 ani cu executare in alt dosar la care se adauga un spor de 6 luni. Asa ca in "Dosarul Zambaccian" primeste o condamnare de 4 ani si 6 luni.
Din aceasta pedeapsa Adrian Nastase executa 10 luni si este eliberat din considerente umanitare ; adica pentru ca trecut de 60 de ani si pentru ca s-a purtat bine si-si regreta faptele {oare?}.
In anul 2014 Adrian Nastase devine recidivist.
La condamnarea de 4 ani  si 6 luni fiind recidivist ar fi trebuit sa i se adune cele 16 luni de care a fost iertat in 2012 si ajungea la o condamnare de 5 ani si 10 luni.
Pentru toti ceilalti recidivisti se proceda intocmai.
Pentu Adrian Nastase legea este umana , a trecut de 60 de ani , hai sa-l iertam.de 5 ani de puscarie sta doar 10 luni si e bine.
In 2014 datoria inca nu este recuperata.
Poate il iertam si de cele 3.000.000 de lei datorate statului , ca doar PSD-ul este statul si Adrian Nastase face parte din grupul PSD-ist.
Traiasca Romania !
Traiasca legile preferentiale !
Traiasca statul PSD-ist

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu