Triumful puterii !!!

  • sâmbătă, 7 iulie 2012
  • Scris de ZumiElla

USL-ul, in salturi mari spre atingerea scopului final.

Doar presedintele le mai statea in cale, dar au reusit sa faca un pas important, demiterea presedintelui.
Scopul final al celor de la putere ?
Indepartarea pericolului [justitia] care plana asupra lor, a politicienilor dar mai ales a celor din spatele lor, a celor care in doar cativa ani au reusit sa ajunga in topul milionarilor lumii.
In cei 23 de ani de democratie, Romania a avut 3 presedinti ;
Ion Iliescu a fost presedinte in perioada 1990 - 1992 - 1996 , adica primii ani, acei primi ani de jaf in care a fost distrusa industria si agricultura Romaniei.
Ion Iliescu fiind presedinte a reprezentat statul roman in toate relatiile externe. Si-a incheiat mandatul fara a fi contestat sau demis, chiar daca in perioada mandatului sau de 6 ani, protestele populatiei, au fost innabusite in sange, sa ne amintim de mineriade si cum presedintele tuturor romanilor a multumit minerilor ca au batut si chiar au ucis romani care nu erau de acord cu politica acelor vremuri.
Emil Constantinescu, presedinte in perioada 1996 - 2000 .In mandatul de 4 ani Constantinescu a reprezentat Romania in toate relatiile externe. Nu a fost demis, chiar daca si in madatul sau a fost o mineriada, au fost batalii intre jandarmi si mineri, au fost raniti si chiar morti.
Ion Iliescu la al 2 lea mandat de presedinte, perioada 2000 - 2004 fiind presedinte a reprezentat Romania in toate relatiile externe indiferent ca erau probleme economice sau de alta natura. Nu a fost contestat nici demis.
Traian Basescu presedinte, perioada 2004 - 2009. A reprezentat Romania in relatiile externe. Dupa 3 ani de mandat in urma unei coalitii PSD - PNL - PC - UDMR presedintele Traian Basescu este suspendat din functie. In urma referendumului Traian Basescu isi continua mandatul.
Traian Basescu este reales presedintele Romaniei pentru al 2-lea mandat, perioada 2009 - 2014.
Exact ca in mandatul precedent, in al 3-lea an presedintele Traian Basescu este suspendat din functie de coalitia USL - UNPR - UDMR .
Timp de 14 ani presedintii au fost schimbati doar la incheierea mandatului si doar prin votul populatiei.
In ultimii 8 ani, parlamentul il suspenda pentru a doua oara pe presedinte.
Parlamentul este puterea suprema din Romania, asa declara USL-ul, parlamentul indeplineste vointa poporului.
Vointa poporului a fost ca Traian Basescu sa fie presedinte din 2004 pana in 2009, parlamentul a incalcat vointa poporului in 2007 cand l-au suspendat pe presedinte.
In 2007 parlamentul trebuia dizolvat pentru abuz. Parlamentul l-a suspendat pe presedinte in interesul personal al parlamentarilor , dar mai ales al celor din spatele lor, incalcand vointa poporului.
In 2012 parlamentul il suspenda din nou pe presedinte, incalcand vointa poporului care l-a votat pe Traian Basescu pentru un mandat de 5 ani.
De ce Traian Basescu este singurul presedinte contestat de parlamentari ?
Raspunsul la intrebare este - justitia.
In mandatul lui Basescu dosarele pot fi rezolvate indiferent de culoarea politica a urmaritului.
Decimarea PDL-ului, prin trecerea in tabara adversa a multor pedelisti de frunte ne dovedeste ca in fata justitiei, carnetul de partid nu are nici o valoare, ca Basescu nu este dispus sa-i protejeze pe cei care au fost lacomi.
S-au ascuns sub aripa ocrotitoare a USL-ului, pot fura in continuare impreuna cu uselistii, fara teama justitiei.0 comentarii:

Trimiteți un comentariu