Ce dorim ???

  • miercuri, 1 februarie 2012
  • Scris de ZumiElla

Protestele continua, dar care sant cererile ?

La inceput s-a protestat contra demiterii lui Raed Arafat, tot atunci oamenii si-au strigat nemultumirea in legatura cu traiul mizer pe care il duc. Au protestat contra salariilor si pensiilor mici cu care se descurca abia, abia.
Au trecut zilele si tot mai multi asa zisi analisti politici si jurnalisti experti in toate au inceput manipularea.
Care a fost manipularea - deturnarea protestelor.
Antena 3, - Realitatea, cu vesnicii lor invitati experti in toate domeniile au subliniat in toate emisiunile ca nu este un protest economic, ci, este un protest politic. Protestatarii vor o schimbare politica, vor alegeri anticipate, dar atentie, nu comasate.
Protestatarii de ieri, din Arad, aveau o pancarta mare pe care scria ca le multumesc celor de la Antena3.
Pentru ce le multumesc ? Pentru manipulare ? Pentru deturnarea protestelor ? Pentru ca-i ignora pe cei care sant nemultumiti din cauza salariilor si a pensiilor mici ?
Ce doresc cei care protesteaza, doar alegeri, atat, nu se mai aminteste nimic despre salariile si pensiile mici.
Vrem schimbare, dar oare chiar vrem USL-ul. Adica PSD + PNL.
Cine ne-a adus in aceasta situatie, adica dupa 35-40 de ani de munca pensia sa-ti asigure un trai la limita subzistentei ?
PSD-ul in primii 6 ani de mandat a fabricat someri pe banda rulanta. Ba ca sa-i convinga sa treaca in somaj le-au dat cate 10-15-20 de salarii, doar ca sa inchida fabricile si uzinele. Unele intreprinderi au fost facute cadou acolitilor, altele au fost distruse.
Tot ce a construit poporul roman in 50 de ani, PSD-ul a distrus in 6 ani si a pus bazele saraciei in care se zbate majoritatea romanilor acum.
Asadar protestam, si tot protestam.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu