Saptamana Pamantului la Arad

  • joi, 24 martie 2011
  • Scris de ZumiElla
  • Etichete:

In cadrul Saptamanii Pamantului de la Arad, la Atrium este in desfasurare si o expozitie cu vanzare de bijuterii handmade si alte obiecte facute din materiale reciclabile.

Ieri s-a deschis expozitia, dar mai aveti timp sa o vizitati si chiar sa cumparati cate ceva si azi si maine, adica expozitia va fi deschisa pana vineri seara la orele 22.

Expozitia este la etajul 2 in fata librariei Carturesti in Atrium.

Este al 2-lea targ la care particip. In februarie am participat la targul organizat de Martisor, si m-am simtit foarte bine. Am cunoscut niste oameni minunati, oameni foarte talentati, oameni, din mainile carora ies niste lucruri extraordinare, minunate. Ieri la Atrium, i-am reintalnit, le-am revazut creatiile si am ramas la fel de impresionata. Pentru mine sant oamenii cu mainile de aur.

Unul dintre organizatori trecand pe la fiecare stand a remarcat ca "fiecare stand are stilul lui propriu ". Si chiar asa si este, nu te plictisesti si mai ales nu poti sa spui ca daca ai vazut un stand sau doua nu mai are rost sa mergi mai departe ca toate sant la fel. Da si eu am spus de multe ori cand am vizitat cate un targ , ca dupa ce vezi 3-4 standuri nu mai are rost sa le vad si pe celelalte ca toate au aceleasi produse de artizanat aceleasi obiecte . Devine plictisitor, monoton, dar va asigur ca la aceasta expozitie e altfel.

Inca mai aveti timp sa vizitati expozitia.
Va asteptam !

UPDATE: Poze de la eveniment aici.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu