Mai presus de lege !!!!

  • vineri, 7 ianuarie 2011
  • Scris de FB Ronnie

     Imi pun intrebarea ; - de ce sa respect legile din Romania ?
     Raspunsul este      ; - pentru ca sant prost, fraier, naiv, sau oricum vrem sa-i spunem.
     Un individ, om de litere, intelectual, parlamentar european, sfideaza bunul simt, autoritatile, legile tarii si nu i se intampla nimic.
     Individul este Corneliu Vadim Tudor.
      Cladirea in care functioneaza PRM-ul a fost retrocedat s-a emis o evacuare, a fost un executor judecatoresc la fata locului insotit de organele de ordine. C V Tudor a facut un scandal monstru, i-a injurat i-a agresat si pe executorul judecatoresc si pe politisti si jandarmi.
      Individul a scapat, nimeni nu a depus plangere pentru agresiuni si injurii, chiar daca o mare parte a populatiei a fost martor. Asta se intampla in urma cu vreo 2 luni.
    Zilele trecute a fost episodul 2 din telenovela ; evacuarea PRM-ului.
    De data asta executor judecatoresc a fost o doamna. Pentru acest individ mai presus de lege nu a contat.
    A jignit-o  cum i-a venit la gura, mai bine zis ca la usa cortului, ba i-a mai aruncat si un pahar cu apa in fata, unui politist i-a aruncat cascheta, a rupt si aruncat hartiile cu hotararea judecatoreasca, le-a adus injurii celor care au venit sa execute sentinta.
     Toate astea au fost vazute la stiri, le-au vazut foarte multi oameni.
    Chiar daca nu s-a depus plangere impotriva individului, parchetul trebuie sa se sesizeze din oficiu.
    Daca acest individ scapa fara sa fie condamnat pentru ca a sfidat legile si organele de ordine, ca a adus injurii si jigniri executorilor judecatoresti care se aflau in exercitiul functiunii, atunci putem toti, chiar toata lumea sa nu mai respectam nici o lege, sa consideram ca legile Romaniei sant facultative, le respectam doar cand vrem si ne convine, in rest nu respectam nici o lege.
    

1 comentarii:

  1. Balamucul e prea putin pentru Vece Tudor. Ar trebui trimis in cosmos, direct, dar mi-e mila de bietii extraterestrii.

Trimiteți un comentariu