Intalnirea Handmade "I Made This" - Arad

  • sâmbătă, 29 ianuarie 2011
  • Scris de FB Ronnie
  • Etichete: , ,





Nu stiu cati dintre cititorii acestui blog sunt din Arad si sunt interesati sa intre intr-o gasca de pasionati de handmade. Poate sunt totusi cativa...

Pentru voi, acei "cativa" care nu stiti despre intalnirile lunare sub umbrela "I MADE THIS" scriu acest post. "I MADE THIS" e brandul asociatiei WWMP, si nu e doar acel targ de handmade care se tine in Arad. E ceva mai mult. E o comunitate care doreste sa creasca, sa se faca vizibila si sa faca diferenta. Sunt oameni pasionati de ceea ce fac, oameni care vor sa promoveze handmade-ul si sa atraga cat mai multe persoane care impartasesc aceasta pasiune.

Tocmai astazi a avut loc prima intalnire din anul acesta. S-a discutat, s-au analizat evenimente trecute si s-au facut planuri pentru evenimente viitoare. Deocamdata despre acest viitor pot doar sa va spun ca se pregateste o editie speciala, de Martisor, a targului de handmade. Si ca avem in plan sa punem pe picioare magazinul de handmade de la Tribuna Cafe. Ah, da, in plus, anul acesta vrem sa ne implicam mai mult in promovarea handmade-ului pe plan local.

Deci, de retinut: in curand va fi targ. Si in curand avem magazin. Si sa nu uitati ca aceasta gasca de handmade primeste oricand membri noi. Cu idei multe si cu dorinta de a le pune in practica. Cautati-ne si pe FaceBook. Ne vedem la targ*.

Mai multe informatii despre "I MADE THIS" gasiti aici.

*Revin cu un articol despre viitorul targ atunci cand voi avea mai multe amanunte.

2 comentarii:

  1. Dat fiind faptul ca mi-ai luat-o inainte acest post a fost pus in completarea celui de pe WWMP.ro, aici: http://www.wwmp.ro/site/2011/the-mysterious-ways-of-%E2%80%9Dthe-handmade%E2%80%9D/

    Oricum, mersi mult ca ai venit si ca te implici in comunitatea noastre!

Trimiteți un comentariu